50 Cent, Britt Dekker en Jeroen Post slopen auto’s

Auteur: , 58 Reacties

En in het geval van 50 Cent en Jeroen Post, ook een beetje zichzelf. Mijn naam is Rico, tijd voor een nieuwe editie van Autoblog Boulevard. *instartmuziekje instart*

We beginnen met de protegĂ© van Eminem en Dr.Dre. Rapper 50 Cent reed dinsdagochtend lokale tijd met zijn SUV -waarschijnlijk een Escalade Suburban- door New York, toen een Amerikaanse Mack zijn truckvoorkant in de achterzijde van Fitty’s auto parkeerde. Het resultaat was au in de nek & rug, waardoor hij per brancard richting de ambulance ging. Later die dag, en een dozijn energiedrankjes verder, mocht hij het ziekenhuis weer verlaten. Foto’s.

Derpina
Neerlands favoriete bimbomeisje dan. Britt Dekker heeft nog maar net haar rijbewijs en veroorzaakt nu al brokken. Niets ernstig, zo hebben we uit de tweet kunnen ontcijferen: “Tijdens opnames met Ymke met me autotje op n steen gereden baal zo erg he hele onderkant kapot snik had ik eindelijk me roze auto isdie stuk” Wat zoveel betekent als: Ford stuk, steen, balen. Uiteraard was het de schuld van een driehoekige steen in het gras, niet die van haar.

Kapotte Audi van Jeroen Post
DJ-meneer Jeroen Post tot slot. Op de N201 blackte hij gisteren out, waardoor een aanvaring met zijn voorganger niet meer te voorkomen was. Het resulteerde er in dat zijn Audi A5 een paar keer over de kop sloeg en Post mee mocht naar het ziekenhuis. Geen hersenschudding, zo bleek later. Humberto Tan het nut van lane assist horen uitleggen kan HIERO.

Tot zover de inconsequente automotive achterklaprubriek over het wel en wee van BN’ers en andere sterren achter het stuur. Gaan we nu weer autonieuws behandelen.