50 Cent, Britt Dekker en Jeroen Post slopen auto’s

Gepost op 27-06-2012 om 8:03 door - 58 Reacties »

Fitty met nekklachten

En in het geval van 50 Cent en Jeroen Post, ook een beetje zichzelf. Mijn naam is Rico, tijd voor een nieuwe editie van Autoblog Boulevard. *instartmuziekje instart*

We beginnen met de protegé van Eminem en Dr.Dre. Rapper 50 Cent reed dinsdagochtend lokale tijd met zijn SUV -waarschijnlijk een Escalade Suburban- door New York, toen een Amerikaanse Mack zijn truckvoorkant in de achterzijde van Fitty’s auto parkeerde. Het resultaat was au in de nek & rug, waardoor hij per brancard richting de ambulance ging. Later die dag, en een dozijn energiedrankjes verder, mocht hij het ziekenhuis weer verlaten. Foto’s.

Derpina
Neerlands favoriete bimbomeisje dan. Britt Dekker heeft nog maar net haar rijbewijs en veroorzaakt nu al brokken. Niets ernstig, zo hebben we uit de tweet kunnen ontcijferen: “Tijdens opnames met Ymke met me autotje op n steen gereden baal zo erg he hele onderkant kapot snik had ik eindelijk me roze auto isdie stuk” Wat zoveel betekent als: Ford stuk, steen, balen. Uiteraard was het de schuld van een driehoekige steen in het gras, niet die van haar.

Kapotte Audi van Jeroen Post
DJ-meneer Jeroen Post tot slot. Op de N201 blackte hij gisteren out, waardoor een aanvaring met zijn voorganger niet meer te voorkomen was. Het resulteerde er in dat zijn Audi A5 een paar keer over de kop sloeg en Post mee mocht naar het ziekenhuis. Geen hersenschudding, zo bleek later. Humberto Tan het nut van lane assist horen uitleggen kan HIERO.

Tot zover de inconsequente automotive achterklaprubriek over het wel en wee van BN’ers en andere sterren achter het stuur. Gaan we nu weer autonieuws behandelen.

58 reacties   toon alles
Avatar van transporter
transporter via Android app
27-06-2012 om 8:11
2
Meneer Post heeft smaak, was een mooie Audi. ROZE KA-potje voor Brittje. 50cent bah , ik was die dude net mooi vergeten.
WHO’s next.
Het was geen Escalade. Op de foto’s staat een Chevrolet Suburban.
Dat is een S5 volgens mij ipv A5.
@dbonline: lijkt me inderdaad een s5… mooi ding alleen jammer die zwarte velgen..

En van 50 cent, vind zo’n suburban maar goedkoop aandoen voor zo’n ”pimp”.. Als je de nummers moet geloven rijd hij toch met groepen bitches in zijn escalade of impala etc. ?
@darkpluisje: Ja precies. En elke rocker sloopt elke hotel kamer.
Avatar van darkpluisje
darkpluisje via Android app
27-06-2012 om 11:50
1
@barryb: niet elke rocker promoot dat te doen… Praktisch alle nummers van 50 cent promoten wel de bitches auto’s en verbaasde me erover dat iemand met zo’n wagenpark dan in zo’n auto rijd…je moet het niet persoonlijk opvatten omdat je zijn liedje leuk vind he schat…
@darkpluisje: Ze doen net alsof ze enorm rijk zijn (amerikanen)… Waarschijnlijk schrik je hoe weinig meneer 50 Cent op zijn rekening heeft.
@darkpluisje: Als ik nou zeg dat praktisch elke rocker dat wel promoot, dan kom ik net zo dom over als jou. Niet elke rocker promoot dat inderdaad. Net als niet elke nr van 50 cent gaat over wat jij zegt. De commerciele nummers zijn veelal van dat soort, dat is wat het publiek wil. Verder kijken dan je neus lang is, vrind.

@maxx1: Zijn vermogen is $100+ miljoen. Zijn auto was gepantserd, dat loopt ook flink in de kosten.
@barryb: Vermogen is geen cash!
@dbonline: Nein, het is een A5 3.0TDI met een leuke bodykit en een S-line pakketje.
@dbonline: Ik weet het niet zeker. De RDW accepteert het kenteken niet… :(
Is dat blonde meisje bekend in NL? Gaat hard met de verloedering.
@gregorius: Inderdaad, en daar heb ik me toch een toepasselijke film voor gekeken gister.. : http://www.imdb.com/title/tt1912398/
Avatar van RoT___
RoT___ via Android app
27-06-2012 om 9:43
2
@gregorius: Kwaliteits televisie is al weer een tijd geleden, de hunkering naar plat vermaak levert zulk soort dom volk op. De tv staat er meer voor de sier dan dat hij daadwerkelijk gebruikt wordt.
Avatar van rubenpriest
rubenpriest via iPhone app
27-06-2012 om 8:42
1
Bedankt ricooo terug naar de studio
Die bontkraag ook, waar dat hoofdje zonder hersens ergens tussenuit steekt.. Dat mensen dit massaal kijken, sorry maar dan moet je echt de spiegel in kijken..
Britt’s autokeus is toch een stuk origineler dan die van Jeroen Post. Een zwarte A5 met zwarte wielen, zo gaan er wel 13 in een dozijn.
gedwongenleaser
27-06-2012 om 9:48
1
@mashell: waarom moet het perse origineel zijn? Een roze Ka is gewoon spuuglelijk, punt. Zwarte A5 daarentegen is zeker niet origineel nee maar ik zou er met veel plezier in rondrijden.
@gedwongenleaser:

Alsof een zwarte A5 niet spuuglelijk is. Ha !
gedwongenleaser
27-06-2012 om 17:12
1
@bempi: nee die is zeker niet lelijk. Ieder natuurlijk zijn voorkeur maar er zijn nou eenmaal van die auto’s die gemiddeld genomen -door zowat de gehele wereldpopulatie- als mooi (of in ieder geval zeker niet lelijk) worden gezien, uit onderzoek zal blijken dat de A5 er daar 1 van is.
@gedwongenleaser: Roze Ka’tje is toch leuk voor een meisje, man.

Ik zou er zelf ook niet in rondrijden, maar niks mis mee, roze Ka’tje.
Avatar van RoT___
RoT___ via Android app
27-06-2012 om 9:36
2
They saw me rollin’…
“me autotje”

Doos!
@rotarypowah: Oh, laat maar. Net een krappe minuut video gezien waarin hij/zij/het een roze Ford gaat ophalen.
Postnatale abortus zou weer legaal gemaakt moeten worden!
@rotarypowah: Mensen als deze moeten idd een neukverbod krijgen, ik wil niet eens weten wat voor beesten hieruit zullen gaan komen.. Zullen we helaas wel gauw genoeg achter komen vrees ik.
@kaasboerin: sooooo ! Kablam…ff iemand volledig in de zeik zetten, haha
@kaasboerin: Als we op voorhand hadden geweten dat haar ouders dit op de wereld zouden zetten, was chemische castratie helemaal geen slecht idee.
@rotarypowah:

doodwensen is zooooo gay ..
Ik had liever gezien dat die Britt met d’r Ka een paar omver was geslagen. Weet Britt wel dat het niet de bedoeling is dat je het gras in rijdt?
Prachtig, Albert vindt het een wonder dat je levend uit die A5 stapt.
@opgooier: Koning overdrijven, verschrikkelijk figuur. De daklijn was zelfs nog geheel intact, zal ook niet met een hoge snelheid gegaan zijn. Je mag pas van geluk spreken als je hier levend uit stapt:
@RoT___:

Not bad.

Maar wat dacht je van deze ? :)of deze ?

Over de kop met die Audi…? Der zit een deukje in de zijkant, maar in het dak en de achterruit zit geen krasje of barstje. Opgeblazen verhaaltje.
Geloof er niks van dat Post een blackout krijgt tijdens het rijden.
@bempi: Ik ken iemand die dat wél had gekregen, en een ongeluk had gehad. Die was zijn rijbewijs een jaar kwijt, tot die eindelijk na zoveel bezoeken weer een medisch stempeltje had gekregen. Hij zat in een diepe depressie door z’n werk, maar hij heeft ondertussen van z’n hobby z’n nieuwe werk gemaakt (gelukkig).
Avatar van darkpluisje
darkpluisje via Android app
27-06-2012 om 11:53
5
@kaasboerin: zou ook graag van mijn hobby mijn werk maken… Valt helaas zo weinig te verdienen met furieus masturberen
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!