Almere: fietser aangereden na vuurwerk-commentaar

Auteur: , 105 Reacties

Ben je doodleuk vuurwerk uit je auto aan het gooien, komt er zo'n bijdehante fietsmalloot commentaar geven op jouw acties. Oplossing? Die GTI-badge voorop je Golf 3 1.6 diep in zijn frame duwen natuurlijk.

Volslagen idioot natuurlijk. Niet de fietser die zich met gevaar voor eigen leven in Almere tussen de vuurwerkwerpende automobilisten begeeft maar het feit dat deze vuurwerkklootzakjes vervolgens de achtervolging inzette. Te beroerd om hun eigen trieste gedrag in te zien. Niemand kan ze de les lezen! Zeker geen idioot op een fiets. En om dat te bevestigen kegelden ze de ‘bijdehante fietsmeneer’ zonder pardon van zijn ongemotoriseerde tweewieler.

De politie Almere heeft de 25-jarige man verdacht van het aanrijden van deze fietser inmiddels aangehouden. Helaas wacht hem geen veroordeling tot een nacht in een isoleercel vol afgestoken vuurwerk. Met een beetje geluk schraapt hij na oudjaar alle Chinese rollen van het Almeerse wegdek. In de tussentijd ligt de fietser in het ziekenhuis en later thuis op te knappen van een gebroken rib en sleutelbeen.

Tot slot het vuurwerk: de aarde is officieel nog niet tot een einde maar volgens de laatste berichtgeving is iedereen na oud&nieuw dood en/of verminkt. Minder rotjes, meer harde knallen en snellont. Superleuk natuurlijk, al die knallen en vooral pijlen. Pas alleen op dat je genoeg vingers overhoudt om berichtjes te typen.