Koopt het Hollandsch product!

Auteur: , 11 Reacties

Bij NedCar in Born gaat het niet zo lekker, Smart gaat er geen ForFours meer bouwen. Roadsters trouwens ook niet, dus Smart is weer terug bij af met één model. Mitsubishi blijft NedCar wel trouw om daar de Colt te bouwen. Da's niet alleen een boodschappenwagentje voor moeders de vrouw, want er zijn ook giftige versies te verkrijgen. Dus om de lokale economie in Born en omstreken een boost te geven, volgt deze oproep: "Koopt allen Colts!"

Voor een keer kopieren wij ook eens de persteksten die door de autobranche de wereld in worden geslingerd. Het is tenslotte voor een goed doel.

“Mitsubishi gunt Nederland nu al een zomers gevoel met de stralende Colt d’Azur. Dankzij een dubbel schuif-/kanteldak profiteert de ‘d Azur- rijder maximaal van elke zonnestraal. Het klantvoordeel op de Colt ‘d Azur bedraagt 1.999 euro. En ook deze Colt profiteert tot 1 juli 2006 van 5 jaar garantie of een scherp geprijsd navigatiesysteem waarmee het voordeel kan oplopen tot 3.199 euro.”

En deze Colt heeft 109 pk, dus die wil ook nog best van zijn plek komen. Kan moeders nog sneller thuis aan het eten beginnen. Moet het allemaal nog sneller, dat kan ook met de Colt CZT 1.5 Turbo. Dankzij 150 pk sprint de Colt in 8 seconden naar de 100 en 210 op de teller zetten is ook geen probleem.

Dus: als je nog geen bestemming hebt voor je vakantiegeld: klik hier.