Bugatti Veyron gearriveerd bij Hessing

Auteur: , 51 Reacties


Ladies and gentlemen, we got him! De Bugatti Veyron is officieel op Nederlands grondgebied gepresenteerd. Dealer Hessing is een jaar lang bezig geweest om het dealerschap voor de duurste en snelste supersportwagen ter wereld in de wacht te slepen en nu staat 'ie dan eindelijk in de showroom...

Tijdens de presentatie aan meer dan 300 autoliefhebbers met een goedgevulde beurs, heeft Hessing maar liefst víer orders voor de 1,8 miljoen euro kostende Veyron mogen noteren. Bugatti bouwt voor de hele wereld niet meer dan 300 exemplaren, waarvan al eenderde is vergeven en een stuk of twintig zijn afgeleverd. Hessing denkt tenminste vijf auto’s uit de serie van 300 te kunnen leveren. Voor iedere registratie in ons Nederlandse belastingparadijs boekt Minister Zalm ruim 700.000 euro bij op de schatkistrekening. Hessing zelf houdt er een half tonnetje aan over (via: autotelegraaf.nl).