Raakt de Mercedes SLK zijn SLR-look kwijt?

Auteur: , 14 Reacties

Volgens het Duitse blad Auto Strassenverkehr, staat er over ongeveer twee jaar een update voor de Mercedes SLK op de agenda. De SLK 350, nu nog goed voor 268 pk, zal dan 292 pk tot z'n beschikking krijgen...

Vooralsnog wordt er niet gesproken over een SLK 63 AMG, want er wordt een geheel nieuwe V8 roadster van Mercedes verwacht, die de SLK 55 AMG moet gaan vervangen.

Bij de update zal het exterieur van de SLK worden voorzien van nieuwe chroom accenten, maar de belangrijkste veranderingen zouden weleens aan de motorkap en de grille kunnen plaatsvinden. De SLK (hier afgebeeld) zal wellicht zijn SLR-look gaan verliezen. Ondanks dat het “mini SLR” uiterlijk bij sommige klanten erg goed is gevallen, zijn er ook genoeg mensen die menen dat de grille nu juist één van de zwakkere punten van de auto is. We wachten het dus even af. To be continued… (via: leftlanenews.com)