Brabus Rocket CLS is de snelste!

Auteur: , 46 Reacties

We kennen natuurlijk de Brabus Rocket, de Rocket is een op de Mercedes CLS serie gebaseerde productiewagen ("small-series production"). Brabus heeft laten weten dat dit nu de world's fastest sedan is. Op het testtrack in Nardo heeft de CLS Rocket het vorige record van 350.2 km/h (dat in handen was van de Brabus E V12 Biturbo) weten te verbeteren in 362.4 km/h.

De Brabus Rocket is normaal gesproken eletronisch begrensd op 350 km/h maar kan dus nog wat sneller. Daarnaast heeft de Rocket een zeer nette acceleratie: 0 – 100 km/h in 4.0 seconden, 0 – 200 km/h in 10.5 seconden, 0 – 300 km/h in 29.5 seconden.

En voor alle Mercedes fans die niet ophouden met het schreeuwen van “Mercedes is de beste!” nog even een kleine toevoeging: er is nu ook een BRABUS polo shirt “Special High-Speed Testing Edition.” Bestellen doe je op brabus.com (maatje S tot XXL).