Nieuwe afbeeldingen Hyundai Arnejs concept

Auteur: , 26 Reacties

Er zijn wat afbeeldingen vrijgegeven van de Arnejs conceptcar (FD Concept) die eind deze maand in Parijs te zien is. Het zijn ditmaal geen schetsen en er is dus een redelijke kans dat het productiemodel er ook ongeveer zo uit komt te zien. Dit uiteindelijke productiemodel van de Arnejs zal waarschijnlijk op de autosalon van Genève te zien zijn, begin volgend jaar.

Hyundai Arnejs
Zoals we al eerder wisten te melden zal deze compacte middenklasser het op moeten nemen tegen de Europese auto’s in het C-segment, bijvoorbeeld de VW Golf, Opel Astra en Renault Megane. Dit is eigenlijk hetzelfde als Kia van plan is met de Cee’d, die overigens ook in Duitsland ontwikkeld is.

Motorauthority schrijft dat er zelfs een hybride variant van de Arnejs in Parijs zal staan, we wachten af…