Alfa Romeo GT faceliftje

Auteur: , 15 Reacties

De facelift van de Alfa Romeo GT zat al een tijdje in de pen. We wisten al dat er twee chromen stripjes zijn toegevoegd aan de voorkant en nu hebben we alle details. Gelukkig is het niet al te veel typewerk, want de lijst met wijzigingen is kort. Er is een nieuw kleurtje (Puma, grrr) voor het centrale deel van de middenconsole. Er is voor alle modellen behalve de 3.2 V6 een nieuwe configuratie van de instrumenten van het dashboard, hoewel de verschillen mij niet direct in het oog springen. Het grootste nieuws is er voor de diesel. Die krijgt de mooie aluminium versnellingspook die de benzineversies ook al hadden. De uitlaat van de diesel wordt voortaan dezelfde als die van de 3.2 V6, dus met twee mooie pijpjes.

Met dank aan Davy voor de tip! Mocht je vergeten hoe de “oude” Alfa Romeo GT er uit ziet, check dan onze gallery van de Alfa Romeo GT.

Alfa Romeo GT facelift
Alfa Romeo GT facelift
Alfa Romeo GT facelift
Alfa Romeo GT facelift

Gelukkig zijn de aanpassingen gedegen getest in de sneeuw, de chromen strips zouden er maar eens afvriezen.

Alfa Romeo GT facelift