Peugeot 407 SW RC Line

Auteur: , 37 Reacties

De Peugeot 407 SW is een hele tamme gezinsauto in de categorie dertien in een dozijn. Desondanks een populaire leasekandidaat, maar mijn hart gaat er niet sneller van kloppen. Om een beetje afbreuk te doen aan het al te brave imago, komt Peugeot met de 407 SW RC Line.

De RC Line is echter exclusief voor de top dieselmodellen, te weten de 170 pk sterke 2.2 HDiF en de 204 pk sterke 2.7 V6 HDiF. De RC Line is van buiten te herkennen aan de 18 inch zwarte velgen, een achterspoiler, z’n gapende muil is voorzien van een honingraat en hij kreeg dikke verchroomde uitlaatpijpen. Van binnen springen de stoelen toch het meest in het oog. Deze werden met speciaal leder aangekleed inclusief RC logo.

Als het dan toch moet, doe ‘m dan maar zo.

Peugeot 407 SW RC Line

Peugeot 407 SW RC Line

Peugeot 407 SW RC Line

Peugeot 407 SW RC Line

Peugeot 407 SW RC Line

(via: carscoop.com)