Spyshots Lotus Esprit

Auteur: , 36 Reacties

Daar zijn ze dan eindelijk! De eerste spyshots van de nieuwe Esprit die iets van de nieuwe vormgeving onthullen. Het was al bekend gemaakt dat de opvolger van de oude Esprit wederom deze legendarische naam zal dragen.

Ook was onze Michiel al zo vriendelijk om een keer impressies te maken van de nieuwe Esprit. Maar nu kunnen we jullie dan eindelijk wat echt materiaal laten zien. Volgens de verwachtingen zal de nieuwe Esprit echter pas eind 2009 op de markt verschijnen. Dit is later dan eerst in de planning stond, wellicht dat de problemen rond moederbedrijf Proton hier iets mee te maken hebben? Verder gaat het sterke gerucht dat de nieuwe Esprit voorzien zal worden van een 4.8 V8 die van BMW gaat komen. Maar het valt natuurlijk nog maar te bezien of dat doorgaat als moederbedrijf Proton daadwerkelijk in handen van Volkswagen valt.

Lotus Esprit

Lotus Esprit

via: autogespot.com, met dank aan WT voor de tip