Audi A7 impressie

Auteur: , 139 Reacties

Het wordt dringen in het segment van luxe 4-deurs coupe's. Naast de Mercedes CLS en de al aangekondige Porsche Panamera en Aston Martin Rapide is het een kwestie van tijd voordat we kennis kunnen maken met BMW's visie op dit segment. Maar ook de geplande Audi A7 houdt de gemoederen bezig. Zoals de naam al verklapt zal dit model qua afmetingen tussen de A6 en A8 in zitten.

Voor de techniek zal Audi kijken naar deze twee modellen, maar ook naar de recente A5/S5. Zo zal hoogstwaarschijnlijk de nieuwe effici├źnte multitronic transmissie gebruikt worden, welke ge├»ntroduceerd is in de S5. En met al dat hergebruik komen we automatisch op het target van Audi voor de komende jaren: een verdubbeling van het aanbod. Men wil in 2015 ’s werelds grootste luxe autofabrikant zijn en de Audi A7 mag daarbij helpen.

UPDATE: De A7 is inmiddels officieel en je kan HIER alle informatie en niet-verrassende foto’s bekijken. Onze rijtest en video zie je HIERRR!

Audi A7

Martijn Lemmens maakte bovenstaande impressies van de A7 (klik voor grotere versie).

Hieronder nog wat schetsen…

Audi A7