Fuck Ferrari, we maken zelf wel een Dino!

Auteur: , 72 Reacties

Michiel wees ons al eerder op een topic dat hij gestart was, om met iedereen die maar wil en kan een nieuwe Ferrari Dino te ontwerpen. Het topic is zeer levend en er is inmiddels een zeer noemenswaardig iets gebeurd. Een Dino die in dat topic ontworpen is gaat in productie. Als Ferrari blijft slapen dan komen mensen zelf in actie!

Ferrari Dino Ernesto Freitas
Ferrari Dino Ernesto Freitas

De Portugese designer Ernesto Freitas, die meedeed met dat topic, heeft zijn Dinodesign in opdracht doorontwikkeld en op ware grootte als schuimmodel gebouwd. En… hij gaat in beperkte oplage in productie op basis van een bestaande auto!

Samengevat; designers gaan met het culturele erfgoed van Ferrari aan de haal. Ok, technisch is het geen “echte” Dino, maar qua concept en uitvoering toch ook weer wel.

Laatst schreven we al over de Nederlands/Turkse designer Ugur Sahin, zijn ontwerp voor een Dino ging de hele wereld over. Sociale media, User generated content, whatever, dit is cool! Internet brengt de juiste mensen bij elkaar en zie waar het toe kan leiden.

Ferrari Dino model
Ferrari Dino model
Ferrari Dino model
Ferrari Dino model
Ferrari Dino model
Ferrari Dino model