Preview: Bavaria City Racing

Auteur: , 41 Reacties

Nog een weekje wachten en dan is het zover de derde editie van Bavaria City Racing. En op autoblog blikken we alvast vooruit. Meest opvallende nieuwtje is dat Albers in een Spyker zal zal rijden!

Ja dat lees je goed, ondanks dat Albers door Spyker aan de kant is gezet en dit jaar geen races meer zal rijden voor de Nederlandse renstal zal hij in Rotterdam toch acte de présence geven en een aantal rondjes rijden in zijn een Spyker en daarnaast zal ook Sutil wat rondcrossen. Verder weten we ook al dat het team van Renault aanwezig zal zijn met twee rijders. Ze geven aan het geheel een groen tintje door hun CO2 uitstoot te compenseren.

Maar ook onze nieuwe held en ras-Rotterdammer Robert Doornbos zal met zijn ChampCar bolide over de Coolsingel scheuren. En Jeroen Bleekemolen zal aanwezig zijn met het A1GP team. Vandaag is overigens de nieuwe kleurstelling van de auto bekend gemaakt.

A1GP teampresentatie

Ook heeft de organisatie Ferry Corsten bereid gevonden om speciaal voor Bavaria City Racing een nummer te maken: “The Race”. De clip kan je hier bekijken.

En via de tiplijn werden we nog gewezen op dit Rendez-vous-achtige filmpje ter promotie van het evenement. Kan jij zien wat voor auto de hoofdrol speelt?

Met dank aan Marco voor de foto’s van de onthulling!