Die komt me bekend voor: Subaru Justy

Auteur: , 33 Reacties

Subaru was altijd een lekker eigenwijs merk, alle modellen in Europa waren voorzien van AWD, tot de kleinste aan toe. En ze hielden stug vol aan het gebruik van boxermotoren en komen zelfs met een boxerdiesel! Maar sinds de Tribeca en nieuwe Impreza begin ik een beetje mijn bedenkingen te krijgen. En dat is alleen maar erger geworden nu ik de eerste foto's heb gezien van de nieuwe Sirion 2 Justy.

Dit nieuwste model van Subaru zal NIET leverbaar zijn met AWD en dat is voor het eerst in 15 jaar! Verder zal de Justy alleen maar leverbaar zijn met een 1.0 liter motor (70 pk). De reden hiervoor? Heel simpel, CO2-uitstoot! Subaru wil natuurlijk ook een beetje groen overkomen en dus krijgt de Justy geen AWD en een sterkere motor kunnen we ook vergeten.

Subaru Justy

Subaru Justy

Subaru Justy