Exclusief: Porsche Cayenne GTS

Auteur: , 21 Reacties

Porsche zal op de IAA een Cayenne GTS presenteren. De Porsche SUV zal gebaseerd zijn op de Cayenne S (385pk) en krijgt een vermogen van 405 pk. Niet heel bijzonder zou je zeggen, aangezien de Cayenne Turbo 500 paardjes ter beschikking heeft. De GTS krijgt echter wel een meer sportief uiterlijk en is een flink stuk lichter...

Geen Lambo SUV mule dus, maar een lichtere GT versie zoals reeds eerder besproken. Automobilwoche schrijft over een afgeslankte en verlaagde versie met oa 21-inch sloffen. Er zal natuurlijk een wat sportievere bodykit te zien zijn en ook aan de binnenkant wordt eea aangepast. Zo krijgt de achterbank twee onafhankelijke zetels, in plaats van de standaard unit.

Vanaf 2008 zal de Cayenne GTS in bijpassende rode kleur te verkrijgen zijn.

UPDATE: het is officieel!