Met een MINI wil je ook niet varen!

Auteur: , 25 Reacties

We weten reeds dat de MINI-marketeers creatieve uitspanningen niet schuwen. Zo waren eerder MINI's hoog op grote billboards te bewonderen langs de A10, A13 en de A16. Nu heeft MINI Amsterdam hier een vervolg aan gegeven door vrolijk met een MINI in de Amsterdamse grachten te tuffen.

Echter is bij mijn weten de MINI toch vooral een auto waarmee je lekker over het asfalt moet boenderen. Eerst kijkt de man die achter het roer van het houten vlotje staat bedenkelijk naar z’n motortje. Maar daar moet-ie helemaal niet z’n aandacht op vestigen, water hozen lijkt mij veel verstandiger, kerel! Helaas, de fyberglass-MINI gaat volledig kopje onder…

Wel goed (en sportief) overigens dat MINI ons de ‘verzopen’ plaatjes ook toestuurt! Anders was het natuurlijk niet de moeite waard geweest…

Motortje loopt nog steeds niet echt soepel

Dáár gáát ze.....
MINI uit water
MINI op takelwagen