Te koop: Hummer H1 + camper = Ural 4320

Auteur: , 41 Reacties

Ben jij net zo iemand als ik, die alles dat met kamperen te maken heeft verafschuwd. Mij zul je op een camping niet tegen het lijf lopen. Doe mij maar een comfortabel hotelletje of appartement. Toch zou ik een uitzondering willen maken voor een vakantie in deze liefdesbaby van een Hummer H1 en een camper. Zie hier de Ural 4320.

De blikken wanneer je hiermee een camping oprijdt (lees: de graszoden stuk rijdt), lijken mij goud waard, maar dit gevaarte is bedoeld voor kampeervakanties op juist minder begaanbare locaties dan de camping.

Een Russische Ural truck met 55.000 kilometer op de teller werd omgebouwd tot camper en biedt slaapplaats aan 5 personen. Van binnen ontbreekt het je aan niets. Denk aan een gas boiler, verwarming, keuken, vriezer, magnetron, toilet, 400 liter drinkwater, generator voor 220V, veel opbergruimte, twee grote gastanks, radio/mp3, etc. etc.

Hij is hier te koop, maar er staat niet bij wat het ding moet kosten, dus als je serieus geïnteresseerd bent, gewoon even bellen. Het ding staat overigens al op Nederlands kenteken, dus dat scheelt weer. Onderop ook nog een filmpje voor de potentiële koper.

Ural 4320

Ural 4320

Ural 4320