Heeft Tom Boonen een nieuwe Lambo?

Auteur: , 49 Reacties

Wie had vooraf kunnen bedenken dat toen Belgische wielrenner Tom Boonen zijn Murciélago in de prak reed omdat hij moest uitwijken voor een kat (yeah right!) dit zoveel reacties zou opleveren. Op moment van schrijven telt dat bericht 311 reacties. Zou Tom zijn Murciélago nu verruild hebben voor een Gallardo?

Autoblog bezoeker en tipgever Jurjen heeft iets met supercars en fietsen, want hij stuurde ons eerder een foto van een Ferrari met fietsendrager en kon ook nu de verleiding niet weerstaan ons even te wijzen op deze Gallardo met imperial voor de fiets. Welnu Jurjen, ook deze foto is vereeuwigd op Autoblog. En nee mensen, dit is niet de nieuwe Lambo van Tom Boonen. Mijn mening: koop toch gewoon een SUV wanneer je fiets absoluut mee moet.