Autoblog 2008 Flashback: week 2

Auteur: , 7 Reacties

This is the real deal: een Toyota MR2 met een paar kleine modificaties. Wellicht iets voor onzenen Sabine?

Een jaar geleden waren we zeer enthousiast over de autoshow van Detroit en mocht onze fotoslaaf de autosalon van Brussel met een bezoekje vereren. Resultaat? Gezeik over het kiezen van een SUV en de herkomst van Fiat babes. Ondertussen vond de krant van wakker Nederland het nodig om een oproep te doen tot een boycot van Belgiƫ.

Enfin, terug naar belangrijk nieuws van destijds. Wat dacht je van een Beck LM800, een Jaguar XKR GT3 Apex, een V8 Vantage N24, een Freelander 2 van Project Kahn, een A3 van Seidl of een Enzo in een lekker kleurtje? En we vergeten het belangrijkste; de officiƫle bekendmaking van de M5 Touring!

Tot slot heb ik een paar stukjes proza voor u, ga er even lekker voor zitten:
Nederlandse automobilisten zijn zeikerds!
Lotte is zooooo 2006…
Gespot op Nederlandse bodem
Sacha doet de Conti GT
A-Town laat ons wederom genieten de Amerikaanse smaak