Mercedes CL65 AMG Anniversary edition

Auteur: , 39 Reacties

Naast de nieuwe boodschappenwagen van AMG is er nog meer leuks vanuit Zwaben naar Brussel gestuurd. Kent u de CL65 AMG Anniversary nog? Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Deze twaalfcilinder heeft een speciale ‘Alubeam’-lak, die volgens Mercedes doet denken aan vloeibaar metaal… Van deze special zijn er slechts 40 gemaakt, lekker exclusief dus. Wil er iemand een gokje wagen wat voor energielabel deze CL krijgt?

Meer pica’s staan hierrr.

CL 65 AMG Anniversary ’40 Years AMG’

Een bijzonder indrukwekkend model dat in Brussel getoond wordt, is de Mercedes-Benz CL 65 AMG Anniversary ’40 Years AMG’. De snelste uitvoering van de fraaie CL-Klasse is op zichzelf al bijzonder, maar de jubileumuitvoering, die werd ontwikkeld ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Mercedes-AMG, is nog exclusiever. Vaak zal hij niet worden gezien, want passend bij het jubileum werden er slechts 40 exemplaren van deze uitvoering gebouwd. Tot de speciale kenmerken behoort de Alubeam-carrosseriekleur, een accessoire dat tot nu toe alleen op enkele studiemodellen te zien was. Met deze kleur glanst de lak als vloeibaar metaal. Ook in het interieur blijft het jubileumkarakter van deze uitvoering niet onopgemerkt, onder andere door een speciale plaquette met het opschrift “One out of 40”.

Mercedes CL65 AMG Anniversary

Mercedes CL65 AMG Anniversary

Mercedes CL65 AMG Anniversary

Mercedes CL65 AMG Anniversary

Mercedes CL65 AMG Anniversary

't is voor niks!