Te koop: Spyker C8 Double12 S met 560 pk!

Auteur: , 66 Reacties

Ok, ik geef het toe we plaatsen wel een eens kritische kanttekening bij de handel en wandel van Spyker, maar we zijn ook niet te beroerd om wat moois te laten zien.

Zo kwam ik deze wel heel bijzondere C8 Double12 S tegen. Zo op het eerste gezicht springt natuurlijk meteen op de Maserati MC12 geïnspireerde kleurstelling in het oog, maar als je verder kijkt valt er nog veel meer op! Zo vermeld de advertentie dat deze auto maar liefst 560 pk heeft! Dat is wel even iets meer dan de standaard 400 pk die een C8 Double12 S heeft. Hoogstwaarschijnlijk is dat bereikt door er een supercharger op te schroeven. Ook zou het dashboard voorzien zijn van een gouden klokje, lekker bling.

De auto staat momenteel te koop in de Oekraïne voor “slechts” 260.000 euri en heeft maar 450 kilometer op de teller staan. Afgelopen zomer is deze auto nog gespot in Marbella en ook voor het hoofdkwartier van Spyker Cars zijn de nodige foto’s gemaakt van deze bijzondere auto met chassisnummer 126. (Foto’s via Apacuki & Tommy Wareham)

Spyker C8 Double12 S MC12 look

Spyker C8 Double12 S MC12 look

Spyker C8 Double12 S MC12 look