Waar gaat het grootste autoboek ter wereld over?

Auteur: , 29 Reacties

Drie keer raden.

Het boek Hummer H2 – King Size America! is 43 x 63 cm groot, 200 pagina’s dik en weegt 8 kg. Zoals bij alle geile boekjes is er ook een centerfold aanwezig, die volledig uitgevouwen een 1:1 foto van de grille van een H2 laat zien.

Hummer H2 - King Size America!

In tegenstelling tot wat jullie nu allemaal in de reacties willen gaan roepen is dit geen Amerikaans boek. Het komt uit Duitsland, waar het met de nieuwste digitale apparatuur werd gefotografeerd en gedrukt en hiervoor de Canon Digital Print Award ontving. Het is geschreven door autojournalist Hans-Jürgen Tücherer, bevat 270 foto’s en “a great many entertaining and amusing stories that surround this spectacular American SUV”. Wat voor verhalen zouden dat zijn?

Er worden slechts 999 genummerde exemplaren gemaakt. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan moet je ook een geheel symbolische €999 neerleggen. Dan kun je wel je boekje laten personaliseren met je eigen naam, kentekenplaat of Hummer-chassisnummer.

Voor meer info ga je naar h2book.com, waar je vanaf volgende maand ook de Engelstalige versie kunt bestellen.