Nieuw submerk van BMW gespot in Peking?

Auteur: , 33 Reacties

Al geruime tijd gaan er geruchten over een vierde merk dat BMW toe zou willen voegen aan de huidige portfolio van BMW, MINI en Rolls-Royce. Dit merk lijkt in China nu eindelijk van de grond te komen. In samenwerking met Microsoft werkt men undercover aan een nieuwe SUV...

Uh, nee! Maar je zou het wel denken als je onderstaande billboard ziet op het vliegveld van Peking (check het logo rechtsonder).

HuaTai Billboard

De reclame is afkomstig van het Chinese HuaTai, dat op de autoshow van Peking een aantal nieuwe SUV’s zal presenteren. We zagen al eerder dat de kopieerdrift in China niet beperkt blijft tot het design van auto’s maar ook gewoon doorgaat in de diverse logo’s, zie hier het resultaat (via chinacartimes.com).

MS Windows plus BMW = Huatai