Audi Q5 gelekt [updated]

Auteur: , 61 Reacties

Morgenmiddag geeft Audi het persbericht vrij van de nieuwe Q5. Natuurlijk lekken de foto's altijd eerder uit, maar deze keer heeft men de officiële plaatjes lang van het internet weten te houden. Helaas voor Audi toch net niet lang genoeg.

Morgen krijgen we dus het officiële persbericht en foto’s van betere kwaliteit, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat Audi het kleine broertje van de Q7 straks ook in China laat bouwen. In de noord Chinese stad Changchun stampt Audi momenteel een fabriek de grond uit. In augustus 2009 zullen daar waarschijnlijk ook Q5 exemplaren van de band rollen.

Nog even geduld dus, morgen hebben we meer informatie.
UPDATE: hier alle info over de Q5!

Audi Q5 leaked

Audi Q5 leaked

Audi Q5 leaked

Audi Q5 leaked

Audi Q5 leaked