Nog een limited edition? Bugatti Veyron Sang Noir [updated]

Auteur: , 57 Reacties

De Bugatti Veyron is met zijn limiet van 300 stuk natuurlijk al behoorlijk exclusief, maar toch is er steeds nog ruimte voor exclusievere modellen. We zagen al een keer de Pegaso Edition voorbij komen en niet veel later de Pur Sang en recent natuurlijk de Fbg par Hermès. Maar er zijn nu foto's opgedoken van een vierde variant! Namelijk de Sang Noir.

Of het hier gaat om een officiele variant is mij niet bekend, maar het zou in elk geval gaan om een one-off ter herinnering aan de Bugatti Atlantique 57S. Een persbericht of iets dergelijks is er niet, dus ik moet even vertrouwen op mijn eigen ogen. Welke verschillen zie ik? In elk geval Pur Sang velgen die voor een gedeelte zwart zijn gespoten, donkere koplampen, zilver gespoten buitenspiegels, chrome strepen langs de portierruiten naar achter. En misschien zie jij nog meer? Het feit dat deze Veyron (lelijke) reflectoren heeft ga ik er vanuit dat dit een Veyron is voor de Amerikaanse markt. (via: gtspirit.com)

Bugatti Veyron Sang Noir
Bugatti Veyron Sang Noir
Bugatti Veyron Sang Noir
Bugatti Veyron Sang Noir
Bugatti Veyron Sang Noir

UPDATE: Extra plaatjes in de onderstaande image-gallery.