Hummer H3 Sensation: gratis extraatjes

Auteur: , 18 Reacties

Door tegenvallende verkopen in de VS is het niet onmogelijk dat het merk Hummer verdwijnt. In Europa daarentegen is geen sprake van inzakkende verkopen. Om de verkoopmachine een beetje draaiende te houden komt Hummer met een actiemodelletje, dat ons een beetje aan de Black Edition doet denken.

Als basis is de H3 3.7 genomen, die je hier van wat dichterbij kunt bekijken. Wat erbij komt is ten eerste een speciaal kleurtje: de koper heeft de keuze tussen een Sensation White (voor de harmonieuze rijder) en een Sensation Black (voor het hardere beukwerk).

Daarnaast krijgt de koper er gratis een in carrosseriekleur gespoten grille, een elektrisch bedienbaar glazen zonneschuifdak, zwarte treeplanken, zwarte dakrails, een 6-cd-wisselaar in het dashboard en een Monsoon-geluidssysteem met zeven luidsprekers bij.

Het persbericht spreekt verder van ‘een gelimiteerde uitvoering die slechts voor een beperkte periode beschikbaar is.’ Maar verder hebben we geen idee hoe lang deze beperkte periode is. De prijs weten we wel: 64.930 euro’s. Een interessante optie voor de SUV’ende lezers? Of gaat u dan liever voor 12 mille minder voor een kale GLK?

Hummer H3 sensation

Hummer H3 sensation