Gespot: In Knokke

Auteur: , 45 Reacties

Amsterdam? Saaai! Londen? Begint te wennen… Düsseldorf? Laatst nog geweest… Knokke? Veel te lelijk. Of wacht… Voor de afwisseling is het natuurlijk wel leuk, en wat betreft de lelijkheid ervan, een betonnen flat waar zelfs mijn eigen studentenflatje een schoonheid bij is steekt natuurlijk mooi af tegen alle schitterende en bijzondere wagens die er rondrijden. Knokke mag weer, het is alleen wel aan te raden om op zondag te gaan, want op zaterdag is het minder druk.

Aston-Martin DB9

In Knokke rijdt net zo goed ongeveer hetzelfde rond als in Amsterdam, maar dan meer, geconcentreerder, en aangevuld met wat bijzonderdere dingen. Van de DB9 reden er die dag een stuk of vijf rond geloof ik, waarvan één met de optionele alternatieve velgen. Die zijn erg mooi, maar komt dat omdat ze zo zeldzaam zijn of is het iets anders? Ze liggen namelijk haast nooit onder een DB9, terwijl ze echt schitterend zijn, en woester overkomen dan de gebruikelijke ietwat saaie velgen. Die hele auto is sowieso een beetje alternatief, want de meeste zijn grijs of zwart. Blauw is bijzonderder dan je denkt op een DB9! Bordeauxrood blijft trouwens wel de top, samen met één van de vele groentinten. De auto’s waren verdeeld over de Lippenslaan en de Kustlaan, die via een bocht in elkaar over lopen. De spotplaatsen zijn er niet zo heel moeilijk te vinden, maar wie het echt goed wil doen kan alsnog het beste even op onderzoek uit. De golfclub is bijvoorbeeld erg leuk.

Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk
Aston-Martin DB9 - Foto Jim Appelmelk