Plaatjes kijken! Lotus Project Eagle

Auteur: , 74 Reacties

Gister hadden we al de eerste foto van 'Project Eagle'. En vandaag hebben we gelukkig wat extra materiaal, inclusief foto's van het interieur!

En ik moet zeggen dat het er toch wel lekker uit ziet. De achterkant doet me een klein beetje denken aan de Tesla Roadster, maar die is dan ook gebaseerd op de Lotus Elise. In het interieur valt vooral het grote touch-screen voor navigatie en andere zaken op.

Momenteel heeft Lotus drie namen voor Project Eagle in overweging. Ze beginnen allemaal met de letter E en pas vlak voor de onthulling van de auto zal de definitieve beslissing genomen worden. Iemand nog een leuke suggestie? (via: autocar)

Lotus Project Eagle

Lotus Project Eagle

Lotus Project Eagle

Lotus Project Eagle

Lotus Project Eagle