Overtreffende trap: speedART Titan BTR 600

Auteur: , 16 Reacties

We waren begin dit jaar al aardig onder de indruk van de 550 pk sterke asfaltlikker Titan BTR 550 van speedART, maar blijkbaar kan het nog extremer. Want vandaag plofte er een mailtje in de inbox van een 600 pk en 850 Nm sterke variant.

Foto’s van de voorkant ontbreken nog, maar ik vrees dat die nog schokkender zal zijn dan die van BTR 550. Maar de motorische upgrade is in elk geval wel lekker. SpeedART heeft turbo aangepast, evenals de katalysator, uitlaatsysteem, motormanagement en luchtfilter.

speedART Titan BTR 600

Je kan je Titan BTR 600 baseren op zowel een normale Cayenne Turbo als de zojuist geintroduceerde Turbo S. Nog wel even een kleine huishoudelijke tip van mijn kant, hou kinderen en kleine huisdieren binnen wanneer je met je Titan BTR 600 op stap gaat. Want voor je het weet worden ze door een van de turbo’s opgezogen.