Gaap: Porsche Panamera bumpertje onthuld [updated]

Auteur: , 38 Reacties

Hebben die gasten bij Porsche te lang opgesloten gezeten in hun ingenieurskelder, dat ze serieus met een teaser als deze komen? We weten allang hoe dat ding eruit ziet man!

We weten zelfs al dat ie een stuk minder gaaf wordt dan de Aston Martin Rapide, en dat hij zich gaat verlagen tot een bedenkelijk niveau. Allang niet meer boeiend dus, die Panamera. Of zijn er onder jullie nog mensen die dit echt een heel spannend plaatje vinden?

UPDATE: Wil je nog meer teasers van de Panamera zien? Neem dan eens een kijkje op de speciale microsite die Porsche er voor heeft gebouwd. De site kan je HIER vinden. Je kan er onder andere een paar filmpjes vinden waarin Porsche probeert om iets recht te lullen wat krom is. Namelijk het feit dat de Panamera een echte Porsche is, maar bij de Cayenne is iedereen daar ook ingetrapt. Dus dat moet wel goed komen.