Mercedes McLaren SLR Roadster 722 S bevestigd

Auteur: , 14 Reacties

In Parijs hoeven we niet alleen naar vieze stink-diesels, hybride en elektrische meuk te kijken bij Mercedes. Ze zetten ook gewoon nog even een knap cabriootje neer, speciaal voor mensen op het zuidelijk halfrond waar de summer of love van 2008 nog moet beginnen.

Of hebben ze het daar straks over de zomer van 2009? Ik bedoel: de zomer begint daar nog in 2008, maar het grootste gedeelte ervan valt in 2009. Als we de plank mis slaan, dan zitten we er gewoon een jaar naast. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Maar terug naar het nieuws: naast de Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722+S heeft Mercedes-Benz Cars nog meer primeurs in Parijs:

Mercedes S 400 BlueHYBRID
Mercedes-Benz ConceptFASCINATION
Mercedes-Benz C 250 CDI
Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard
smart fortwo electric drive (ed)

Smart, saai, saaier en gepantserd. Vandaar dat het wel handig is van Mercedes om een dakloze 650 pk sterke supercar daar neer te zetten. De vraag is alleen nog hoe radicaal de open SLR 722 wordt. De letter “S” in de typenaam doet hopen dat het de Speedster is, maar een gewone SLR 722 Roadster behoort natuurlijk ook nog tot de mogelijkheden. Ik neem voor de zekerheid in ieder geval mijn helm mee.