Meer foto’s en details van de nieuwe Mazda MX-5

Auteur: , 30 Reacties

Soms lekt er eens een fotootje, en soms lekt de complete fotoserie van een nieuw model. Dat laatste is nu gebeurd en dus kunnen we de facelift van de Mazda MX-5 in vol ornaat bewonderen.

Zoals we al op eerdere foto’s konden zien, zijn de wijzigingen niet heel radicaal. Het front wordt iets aerodynamischer en de achterlichten krijgen een nieuw ontwerp. In het interieur zijn er paar details vernieuwd: zo is er een bluetooth aansluiting voor de GSM en een ingang voor MP3 spelers. Nog belangrijker is de gewijzigde stoelverwarming die nog sneller op temperatuur komt en tegenwoordig vijf standen heeft.

Motorisch lijkt er weinig verandert veranderd (goedemorgen!), want de 1.8 levert nog steeds 129 pk en de 2.0 liter 160 pk. Toch heeft Mazda wat fijnslijperij uitgevoerd, onder andere om een sportiever geluid aan het blok te ontlokken.

Met dank aan SB voor de tip!