Tom Boonen crasht Audi R8 tegen boom [updates]

Auteur: , 85 Reacties

Onze favoriete Belg (en supercar sloper) Tom Boonen laat weer eens van zichzelf horen. Meneer heeft vanochtend om 7 uur namelijk zijn gloednieuwe Audi R8 in de vangrail tegen een boom geparkeerd op de weg van Postel naar Balen ter hoogte van de Baileybrug.

Tommetje was onderweg naar het vliegveld van Zaventem om zijn vlucht naar Nice te halen toen hij naar eigen zeggen moest uitwijken voor een motorrijder. En toen raakte hij dus de vangrail. Tom zelf is niet gewond geraakt, maar zijn Audi schijnt wel beschadigd te zijn en zijn ego zal ongetwijfeld ook een flinke klap hebben gekregen. Boonen haalde uiteindelijk zijn vliegtuig nog wel. (via: demorgen.be)

En toevallig werd de Audi R8 van Tommetje afgelopen week gespot door autoblog bezoeker Midnight83 in Mol (woonplaats van Tom). Bekijk de foto’s van zijn R8 voor de crash HIER.

UPDATE: Inmiddels heeft de politie bekend gemaakt dat Tom niet tegen de vangrail, maar tegen een boom is gecrashed. Tevens ging het om een RS4 Avant en niet een R8.

Met dank aan iedereen voor de tip!