Vierdeurs Corvette Convertible op Ebay

Auteur: , 20 Reacties

Een Corvette Convertible is natuurlijk een pussy magnet pur sang, dus om al die vrouwen op te pikken heb je aan twee zitplaatsen niet genoeg.

De auto biedt ruim voldoende plaats voor vier personen, heeft suicide achterdeuren en achterstoelen die perfect aansluiten op de voorstoelen. Hiermee ziet deze 87-er Corvette er niet eens zo heel verkeerd uit. Sterker nog: de auto won de eerste prijs tijdens de Detroit AutoRama 2008. Of zoiets.

Met z’n 240 pk heeft de Vette genoeg power om rustig over de boulevard te flaneren. Mocht het plotseling gaan regenen, dan is deze Vette minder je vriend. Een kap ontbreekt, maar de handige doe-het-zelver heeft dit natuurlijk zo verholpen. Bieden op Ebay kan vanaf $12.000,- en is tot 18 november mogelijk (via: Topspeed).

Corvette 4-drs cabrio
Corvette 4-drs cabrio
Corvette 4-drs cabrio