Matzwarte Kangoo Tech Line!

Auteur: , 26 Reacties

Heet nieuws van Renault. Het Franse merk presenteert twee exclusieve conceptmodellen van de nieuwe Kangoo Express: de Bleu Sport en de Tech Line. Deze uitvoeringen bewijzen dat bedrijfswagens zoals de Kangoo er niet per definitie lelijk uit hoeven te zien. Ze zijn het wel, maar het lijkt nu net niet zo... ofzo.

Met zijn matzwarte carrosseriekleur zet deze Tech Line-uitvoering misschien wel een trend in de bedrijfswagenmarkt. What’s next? Een matzwarte Daf die meedoet aan de Dakar? Of een matte Caterpillar? Leuk natuurlijk, maar in dit geval dragen de speciale striping en de frontmask op de bumper bij aan het enorm dikke uiterlijk van de Kangoo. Check ook dat lichtmetaal met vijf dubbele spaken, bekend van de Renault Mégane GT. De gele/matte combo doet me overigens erg denken aan die jetsers van Techart.

Renault Kangoo Tech Line

Naast de Kangoo Tech Line is er ook een Kangoo Express Bleu Sport, deze is tevens bedoeld om wat extra aandacht te trekken. De auto geeft een knipoog naar het verleden met de in het wit gespoten stalen wielen (rallyauto’s uit de jaren zestig en zeventig), de carrosseriekleur ‘Bleu Extreme’ (Renault sportief), de pushbar met extra lampen van Cibié en de opvallende striping.

Renault Kangoo Blue Sport