Smurfblauwe BMW M3 [Laguna Seca Blue]

Auteur: , 51 Reacties

Een auto is emotie. Ik denk dan ook dat ik oprecht emotioneel wordt op de dag dat iemand mij influistert: "Ga op mijn kosten maar een mooie BMW M3 uitzoeken".

Wanneer je een auto met een vanafprijs van 107.400 euro koopt, moet ‘ie ook helemaal naar je smaak zijn. Dan wil je ‘m gewoon hebben in de kleur die jou het meeste aanspreekt. Zelfs als dat betekent dat het dan een smurfblauwe M3 wordt.

Dat is precies hoe de Amerikaanse forum bezoeker van m3post.com er over dacht toen hij zijn smurfblauwe M3 bestelde. Klein verschilletje echter: De M3 heeft in de Verenigde Staten een adviesprijs vanaf 57.500 dollar (45.000 euro). Mocht je je dan ├╝berhaupt al zorgen maken over het effect van de smurfblauwe lak op de restwaarde van je auto, dan is lang niet zo’n big deal als bij ons.

Smurfblauwe BMW M3

Smurfblauwe BMW M3

Smurfblauwe BMW M3