9ff-stand: 911, Carrera GT en Cayenne

Auteur: , 20 Reacties

Ook 9ff is uiteraard van de partij in Essen. De spectaculaire GT9R komt later deze dag aan bod. Gelukkig heeft 9ff nog genoeg ander lekkers meegenomen naar Essen om nu al te laten zien.

Altijd leuk om te horen. Dit zei een woordvoerder op de 9ff-stand: “Oh Autoblog! Ja, die ken ik wel. Als ik 9ff in Google intik dan kom ik bij jullie uit”. En onze fotosnapper heeft laten doorschemeren dat een rijtestje met een van de 9ff-producten wel mogelijk moet zijn. Hot!

9ff 911 GTurbo 750
We begrijpen het niet meer. Meer is toch beter? Eerder hadden 9ff Elfjes al de beschikking over 780 pk, 910 pk, maar nu moet deze GTurbo het met 750 pk doen. Ach, op de misvormde voorspoiler na, ziet deze GT3 RS twinturbo er wel ongelovelijk geil uit en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk…

9ff 911 GTurbo 750

9ff Carrera GTT 900
Eeuwen geleden werkte 9ff al aan een snelle Carrera GT. Recent dook er nog een spectaculair ‘whiplash-filmpje’ op, maar nu staat deze Carrera GT met twinturbo V10 gewoon open en bloot in Essen. En dat is dan toch wel een stukje lekkerder.

9ff Carrera GTT 900

9ff Cayenne 725 Vantage GTR
Gelukkig mag Porsche’s lelijke eendje (zeg maar gerust: eend) van 9ff ook nog op de show opdraven. Ongetwijfeld zal dit zwarte monster 725 pk hebben. Daarmee zal ook een mastodont als een Cayenne meer dan goed van z’n plek komen. Vergeten jullie die frietsnijder trouwens niet even te checken?

9ff Cayenne 725 Vantage GTR