Badass BMW: Brabham BT92 in Essen

Auteur: , 50 Reacties

De BMW M3 spreekt op zichzelf al tot de verbeelding. Toch zijn er altijd weer genoeg mensen te vinden die niet voor een standaard fabrieksmodel hun bed uit komen. Live vanuit essen, de BT92 van Brabham.

Een E92 M3 verdient natuurlijk meer dan alleen een leren interieur of wat suffe spoilerlipjes. Beter kan de snelle Beier grotesk bekleed worden met carbonfiber, lichtmetaal en meer carbonfiber. Goed begrepen dus, bij Brabham.

We weten helaas nog niet veel over de technische aanpassingen die Brabham gemaakt heeft. Dat de verbouwing niet bescheiden is kunnen we wel aan de plaatjes afleiden. Het enige wat Brabham zelf vrij heeft gegeven is het feit dat er een volledig instelbaar onderstel op zit. In combinatie met rubber, breder dan op een Veyron, liggen de verwachtingen in ieder geval hoog.