Lekkere leaseslet: Citroën C5 Tourer door Musketier

Auteur: , 37 Reacties

We hebben maar liefst drie Musketiers gesnapt in Essen, en de lekkerste hebben we voor het laatst bewaard. De vraag is wat de baas ervan vindt, maar op zich is het niet zo'n gek idee om je lease-C5 Tourer even naar deze tuningboer te sturen. Want wie wil er nou niet in dit witte, verlaagde, opgepompte, met vier uitlaatpijpjes pronkende monster naar de klant rijden?

Op je oprit, naast de C1 van je wederhelft, is deze Musketier natuurlijk ook een plaatje. De skirtjes zorgen dat hij, net als de Citroëns van vroeger, op de grond lijkt te liggen. De massieve glinstergrille ziet eruit alsof hij alles opslokt wat er op zijn pad komt. Ja, Citroën-tuning is een aardig eind gekomen.

Getunede Dyane

Foto van de 2CV via motorpasión