Road legal: Lamborghini Murcielago R-GT by Reiter

Auteur: , 27 Reacties

Dit snoepje uit Essen hadden we even over het hoofd gezien, maar wilden we jullie toch niet onthouden. Reiter Engineering racet al jaren met de Murcielago R-GT in de GT1 klasse en nu hebben ze naar aanleiding daarvan ook een lekker pakketje ontwikkeld voor de straat.

En het eerste knalgele exemplaar werd gepresenteerd op de show in Essen. En daar werd ie gelijk gespot door autojunk bezoeker piieterr, de live foto’s kan je HIERRR bekijken!

Meest opvallende aan deze Murcielago is de plaats van de uitlaten die nogal hoog gemonteerd zijn. Persoonlijk vind ik het wel wat hebben, maar smaken kunnen natuurlijk verschillen. Het is uiteraard wel te hopen dat de uitlaten eenzelfde geil geluid produceren als de race R-GT! (via: lambopower.com)