Primeur: officiële foto’s Mercedes E-Klasse Coupé

Auteur: , 84 Reacties

Het mag voor niemand een verrassing zijn hoe de coupévariant van de nieuwe Mercedes E-klasse eruit ziet. Dit is echter wel voor het eerst dat we hem in volle glorie op extraspeciale officiële persfoto's mogen aanschouwen. Maar Autoblog, hoe komen jullie dan aan die plaatjes als de rest van de wereld ze nog niet heeft? Dat blijft ons geheimpje...

Geintje, we gaan het je gewoon vertellen natuurlijk. Wat niemand weet is dat wij een anoniem redactielid hebben dat stelselmatig bij alle autofabrikanten binnendringt en zich dit soort materiaal eigen maakt. Het is nogal een belangrijke man, een historische persoonlijkheid zelfs… Laat ik het zo zeggen, Graham Hill is niet de enige racelegende die ooit zijn dood in scène zette en onderdook om van carrière te veranderen. We zullen het maar gewoon eerlijk toegeven: Juan Manuel Fangio is onze mol.

Fangio en Mercedes

De beste man heeft natuurlijk iets met Mercedes, vandaar ook dat hij net stond te trappelen als een klein kind om ons het materiaal van de E Coupé te overhandigen. Een goede 97 jaar en dan nog zo kwiek, je moet het hem nageven. Dames en heren, without further ado presenteren wij u de tweedeurs Mercedes E. De exterieurfoto’s zijn klikbaar voor een groter formaat.

Mercedes E-klasse Coupé
Mercedes E-klasse Coupé
Mercedes E-klasse Coupé