Toyota Avensis neemt Autoblog over

Auteur: , 76 Reacties

Toyota doet een dagje Autoblog sponsoren, zoals je inmidels hebt gezien. Het succesvolle Japanse automerk start in 2009 een groots modellenoffensief, daarin zullen onder meer de kleine Toyota iQ en de zakelijke Toyota Avensis een rol spelen. In totaal introduceert Toyota maar liefst twaalf nieuwe en vernieuwde auto’s, waarvan zes totaal nieuwe modellen. Wij helpen ze graag een handje mee.

Speciaal voor de autoliefhebbers speelt de populaire Britse autojournaliste Vicki Butler-Henderson een exclusieve rol voor Toyota op de Nederlandse markt. Eric Louwman, Marketing directeur, licht de keuze voor Vicky Butler-Henderson toe: ‘Vicki is mediageniek en spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Een dame met pit. Behalve dat ze autoriteit uitstraalt en over echt coureursbloed beschikt, brengt Vicki ook rijplezier over op de kijkers en onderstreept ze de verjonging en dynamiek van het merk Toyota.

Vicki Butler-Henderson zal behalve in deTV-commercials voor Toyota ook op internet te zien zijn. Ze krijgt een speciale Vicki-site, die te benaderen is via toyota.nl. Op deze website kunnen bezoekers het vervolg van de tests in de tv-commercials zien, evenals Vicki’s testrapporten van diverse Toyota modellen. Toyota snapt namelijk dat niemand meer magazines leest en/of een rondje langs de dealers doet, je laat je toch gewoon informeren via het web?