Doe maar: BMW M7

Auteur: , 49 Reacties

Nu ze bij BMW Motorsport Gmbh van hun geloof zijn afgevallen en de X5M en X6M uitbrengen, kunnen ze de laatste stap ook nog wel doen. Audi en Mercedes hebben al jaren "sportieve" topversies, maar in Munchen bleef het stil. 2Pac doet vast een voorzetje met deze shop.

Carcrazy maakte ook ooit een impressie, maar die van 2Pac vind ik iets leuker. Dat zou overigens ook door de stemmige zwarte kleur kunnen komen.

BMW M7

Qua motorisering kan BMW een aantal suggesties doen. De M7 moet de snelste BMW zijn, dus er moeten ruim voldoende pk’s aanwezig zijn. In de X5M en X6M komt een tot 550 pk opgefokt twinturbo V8 blok, een variant van de V8 uit de 750Li. Toch is dat misschien nog niet genoeg, maar andere opties in de BMW-stal zijn er nog niet. Hoewel er ooit geruchten waren over een twinturbo variant van de V10 uit de M5 en M6.