Lamborghini Murciélago LP650-4 Roadster

Auteur: , 40 Reacties

Exclusief: een Lamborghini LP650-4 Roadster, gelimiteerd tot 50 units!

Alleen de Roadster komt in deze uitvoering, uitsluitend leverbaar in een lekkere grijs/zwart-oranje combikleur genaamd Grigio Telesto! Lamborghini zal dit binnenkort bekend maken, maar we kunnen al enkele specs met jullie delen. Zo zal de standaarduitrusting bestaan uit Hermera Shiny Black Rims with Sport Tyres, LP650-4 logo’s on front bumper and Rear Fender, Orange Coloured Brake Callipers, Engine Frame in Visible Carbon Fiber, Wind-deflector – protector, Navigation System, E-Gear, Rear View Camera en Transparent Engine Bonnet (nieuwe meeruitvoering voor Murciélago Roadster MY2009).

Over de technische gegevens is nog weinig bekend, maar we kunnen rekenen op dezelfde gegevens als de Reventón. Die laatste heeft namelijk ook de beschikking over 650pk, afkomstig uit een 6,5 liter V12.

Hieronder staan een aantal meeruitvoeringen, welke een totale waarde hebben van 19% van de “basisprijs”. Bij dit model worden ze echter aangeboden voor slechts 10% van de basisprijs. Een indicatieve prijs is 295.000,- EUR, waarbij we in Nederland dus rekening kunnen houden met ongeveer 500.000,- EUR.

– Interior trim concept & dashboard:
Asymmetric Interior with Arancio Leonis stitching
Alcantara Nera – driver’s side
Leather Nero Perseus – passenger’s side

-Seats, doors, sill covers and central tunnel:
Alcantara Nera on inner seats part, Leather Nero Perseus on headrest and shoulders
Alcantara Nera – driver’s door panel and sill cover including handbrake bag
Leather Nero Perseus – passenger’s side door panel and sill cover
Tunnel driver’s side and central armrest in Alcantara Nera, passenger’s side in Leather Nero Perseus

– Interior package:
Nero Piano (Klavierlack)

– LP 650-4 Roadster details:
Logo embroidery on door pillow triangle
Bright orange painted details: e-gear paddles bright orange painted, e-gear switches frame bright orange painted
Smooth leather steering wheel with Arancio Leonis stitching
Lamborghini Logo embroidery (Arancio Leonis stitching) on headrest
Floor mats piping in Arancio Leonis