Tata houdt Europa warm met de Nano in Genève

Auteur: , 25 Reacties

De Tata Nano is klein en ultra goedkoop. Toch heeft het voor de Indiase autobouwer tot nu toe behoorlijk wat voeten in de aarde om werkelijk tot productie van het karretje te komen.

Eerder dit jaar werd de Nano opnieuw uitgesteld en durfde Tata zich niet eens aan een planning te wagen. Inmiddels is bekend dat de Nano op 23 maart, met een vertraging van zeven maanden, officieel in India zal worden onthuld. Daar zal de auto omgerekend naar Euro’s ongeveer 1.750 euro gaan kosten.

Dat de Nano naar Europa komt, dat staat vast. Wanneer is nog niet exact bekend, maar we houden het vooralsnog op 2012. Tata is er in Genève weer bij om Europa warm te houden voor de komst van het kleine vierzittertje.

Lekker stoer in een kanariegele kleur en zowaar stoelen met lederen bekleding. Waarschijnlijk is het zo dat wanneer je drie dingen hebt aangevinkt op de optielijst, je auto niet ineens twee keer zo duur is.