Naakte Opel Insignia OPC gespot in Spanje

Auteur: , 51 Reacties

In het zonnige Spanje is de Opel Insignia OPC zonder verhullende camouflage betrapt tijdens een fotosessie. We zagen al eerder een wazig foto die gemaakt was tijdens een dealerpresentatie. Toen gingen we er nog vanuit dat deze snelle Insignia uitvoering als concept zou debuteren in Genève. Maar dat feestje ging helaas niet door.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Insignia OPC, als concept of als productieversie, nu gepresenteerd worden op de IAA in Frankfurt. Maar dankzij een oplettende Spanjaard hebben we nu alvast wat foto’s. Naar verluid krijgt deze dikke Insignia en V6 twin-turbo met zo’n 320 pk onder de motorkap. En dat vermogen komt met dank aan AWD op het wegdek. En een rondje ‘Ring? Dat zou moeten kunnen in net iets meer dan 8 minuten. (via: motorpasion.com incl. meer foto’s)