Geely doet poging tot limo: Geely GE

Auteur: , 63 Reacties

Alsof een X5-kloon nog niet erg genoeg is!

Dachten we gisteren nog dat Geely voortaan haar Premium auto’s onder de naam Dihao aan de man zou gaan brengen, krijgen we nu ineens het bericht onder ogen dat deze creatie gewoon verkocht gaat worden onder de naam Geely. Natuurlijk is de vergelijking met de Phantom snel gemaakt maar check even die heersende fauteuil achterin. De gemiddelde Nederlander kan thuis minder comfortabel vertoeven.

Op de Shanghai Autoshow van 2009 zal de Chinees aan het publiek worden voorgesteld. De limo is 5.3 meter lang met een wielbasis van 3.1 meter. De Geely GE wordt uitgerust met iets wat op een sterrenhemel lijkt, iets wat op wol tapijt lijkt en iets wat op houtinleg lijkt. Prijzen zijn nog niet bekend. Vergelijkingsmongolen Are Go. (via autohome.com)