Nieuwe Opel Astra en Opel Meriva gespot op Schiphol

Auteur: , 23 Reacties

We wisten inmiddels al dat Opel voor zowel de Astra als de Meriva een opvolger aan het klaarstomen is. De Astra maakt als eerste zijn opwachting op de IAA in Frankfurt. Het publieksdebuut van de Meriva verwachten we eind dit jaar. Beide modellen zijn in ons land gespot.

Ze stonden in een loods op Schiphol. Ze waren net binnengekomen en stonden alweer direct klaar om te vertrekken. Bezoeker CaglayanDesign heeft ze tijdens deze korte tussenstop nog wel even digitaal vereeuwigd.

Over de Astra hebben we de afgelopen tijd wel vaker geschreven en we hadden zelfs al foto’s waarop te zien is dat de nieuwe Astra best een sportieve smoel heeft. De Astra heeft zijn uiterlijk mee om voldoende potentiële klanten van zijn directe rivaal de Golf weg te pikken. Zoals gezegd wordt de Astra halverwege september op de IAA in Frankfurt onthuld.

Opel Astra

Opel Astra

Opel Astra

Opel Astra

De nieuwe Meriva was ook al eerder gespot in gecamoufleerde outfit. Vorig jaar toonde Opel in Genève een concept van de Meriva dat de aandacht trok vanwege de achterdeuren die in tegengestelde richting openen. Dat is ook zo’n beetje de enige reden waarom we uitkijken naar de Meriva. We zijn erg benieuwd of die deuren het productiemodel halen. Een productiemodel van de Meriva zal er op de IAA nog bij zijn. De auto wordt ergens in 2010 bij de dealers verwacht.

Opel Meriva

Opel Meriva

Opel Meriva

Opel Meriva

Opel Meriva