Rolls Royce 200EX gespot

Auteur: , 75 Reacties

Het ene moment rijdt de auto nog hevig gecamoufleerd rond, het andere moment staat deze te glimmen op Autojunk. Het kan snel gaan.

De mini-Roller is bij de overtocht Calais-Dover gespot. De auto mag dan nog niet helemaal af zijn, op een paar details na zal deze zo uitkomen. De grille zal af-fabriek wellicht niet matzwart worden geleverd. De uiteindelijke velgen zullen waarschijnlijk wat sierlijker ogen en meer glimmen. De donkerblauwe kleur, de lampjes en het interieur zullen niet meer veranderen.

Dat neusje ziet er trouwens wel heel kaal uit zonder flying lady. Verder was het misschien een beter idee geweest geen vrachtwagenspiegels te monteren. De auto mag dan groot als een olifant zijn, de oren van Dombo zijn een beetje overkill. Klik op de plaatjes voor meer.

Met dank aan Joe voor deze topspot!

Rolls Royce Ghost spyshot