Ventross GT-R plastic-pakket

Auteur: , 17 Reacties

Je moet er van houden, dat extra uiterlijk vertoon. Alles ziet er wat opvallender uit. Gelukkig is uiterlijk vertoon nu voor de verandering eens niet de hoofdmotor achter dit spoilerpakket. Ventross belooft een lager gewicht en meer downforce.

De ultieme test is dan natuurlijk de Nordschleife. Laat dat tuninghok meteen een rondje rijden en bewijs dat het beter werkt! Helaas heeft de tuner hier nog geen acties voor ondernomen.

De details van het spoilerpakket? Er is een “dry carbon fiber” voorspoiler gemonteerd. Er is hierbij in het bijzonder gelet op luchtgeleiding naar de remmen. Verder geeft de spoiler extra downforce. Achterop zijn de klep en spoiler nu één geheel. Dit spaart flink gewicht uit en de spoiler werkt natuurlijk ook beter dan wat er vanuit de fabriek gemonteerd wordt. De nieuwe diffuser maakt het af. Deze accentueert de standaard uitlaten (wtf?) en bespaart ook weer een paar grammetjes. Echt heel mooi allemaal, wil jij dit ook op je GT-R? Het pakket komt één juni uit.